nuffnang ads

Thursday, August 11, 2011

Bagaimana Rasanya Menjadi Seorang Saintis (Komik)

"Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard" - Chris Martin (Coldplay)


Pernah tak korang tertanya-tanya macam mana seorang saintis itu membuat kajian diaorang? Aku pernah. Sebab itu memang cita-cita aku sejak sekolah rendah lagi. Jadi, sebab adanya orang yang tertanya-tanya macam aku ni, seorang saintis bernama Paul Vallet telah membuat komik atau flowchart ini sebagai gambaran bagi menjawab soalan ini.





p/s: Chris Martin (Coldplay) pun ada menyebut, " Tell me your secret and ask me your questions, oh, lets GO   
       BACK TO THE START"


Sumber: electroncafe



4 comments:

Bob Merley said...

nice meme. so true

Kumbang Jingga said...

pening woo jadi scientist hehehe

si para para said...

nasib tak gila je.haha

Zulfikar Hazri said...

peningnya aku nak baca flow dia... hahahahaa