nuffnang ads

Wednesday, June 29, 2011

Jersi Arsenal 2011/12 ( Away ) Yang Paling AWESOME

DO WANTTTT!!!!Fotografi Berkelajuan Tinggi Yang Paling AWESOME

Amazing collection of high speed photography...EnjoyKoleksi Foto Adolf Hitler Yang Paling RARE

Dibawah adalah koleksi foto-foto Pemimpin Nazi Jerman iaitu Adolf Hitler yang tidak pernah di publish kepada khalayak ramai sebelum ini.

Dan sememangnya foto-foto ini adalah koleksi yang sangat RARE kerana sebelum ini, kebnyakan gambar yang melibatkan Adolf Hitler ini adalah bersifat bengis dan kekejaman semata, tetapi pada koleksi gambar-gambar ini menunjukkan sifat 'mulia' beliau yang mana kebanyakan gambar2 ini memperlihatkan beliau sentiasa tersenyum dan berkelakuan seperti english gentlemen..

Melihat kepada gambar ini semua, dua persoalan ni timbul di benak kepala hotak aku:

1. Adakah semua gambar-gambar 'mulia' ini telah disorok tentera bersekutu (allied) / yahudi2 yang sememangnya telah membenci Hitler atas kejadian Holocaust supaya dapat menggambarkan bahawa betapa syaitonnya Hitler ini tanpa mendedahkan sedikit pun kebaikan beliau seterusnya menjadikan ia sebagai propaganda mereka?

2. Adakah gambar2 ini semua telah mendedahkan sifat sebenar beliau sebagai 'pedobear'?? memandangkan kebanyakan gambar2 ini memperlihatkan beliau bermesra bersama kanak-kanak perempuan..

Atau pun, beliau hanya berlakon dihadapan kamera..Terpulanglah kepada anda semua menilainya kerana walaupun beliau mempunyai kebaikan juga, jenayah yang dilakukan terhadap dunia adalah tidak dapat dimaafkan..Enjoy!!