nuffnang ads

Monday, September 26, 2011

Game Tersusah Di Dunia Yang Paling COOL!!

We Dare You To Finish It!!!

Game ni diberi nama The Worlds Hardest Game. Ianya merupakan game jenis flash media yang direka oleh MTV's Addicting Games. Walaupun ianya tidak tersenarai dalam World Guiness Record tapi korang semua boleh cuba main game ni dan kemudian korang boleh nilai sendiri senang atau susahnya game ni.

Game ni boleh dimainkan dalam 3 mode iaitu, easiest, hard dan impossible. Ianya ada 30 level semuanya dan anda boleh mati sebanyak mana yang anda mahu. Jadi pasti ramai yang fikir game ni senang. Tapi belum cuba belum tahu kan? Aku dah try dah. Boleh tahan la susahnya. Ahahahaha!!!! (Padahal aku lepas 5 level je...setakat ni la...mane nanti aku cube boleh pegi lagi jaoh kan?? hehehe...)

Cara nak main game ni simple je. Petak kecil yang berwarna merah itu adalah anda dan anda perlu bergerak dari petak hijau ke petak hijau yang satu lagi. Elakkan dari terlanggar bulat kecil yang berwarna biru dan anda perlu mengambil bulat kecil yang berwarna kuning. Grafik game ni dalam bentuk 2D. Lihat gambar-gambar dibawah: