nuffnang ads

Thursday, September 15, 2011

Penjual Aiskrim Turki Dan Pelancong Jepun Yang Paling LUCU

ROFLMFAO!!

I can't stop laughing...hahahaha..moral of the story, kesabaran mengatasi segala-galanya. Enjoy!

Sumber: youtube via TheBadTube

Razorbombing - Antara Trend Internet Terbaru Yang Paling LUCU

Definitely gonna leave this planet..

Batmanning? Horsemanning?Planking?Stocking?Owling? Bitch Please! Now we have, razorbombing, and that is useless too.
Underfull Tablecloth - Alas Meja Yang Paling GENIUS

DO WANT!

Apakah yang anda rasa selepas menumpah air semasa tengah makan? pastinya anda rage,bukan? tapi kini, tahap  fffffffuuuuuuuuuuuuuuu anda pasti akan berkurangan kerana Underfull Tablecloth akan menjadikannya sebagai sesuatu yang menarik. kenapa menumpahkan air boleh menjadi perkara menarik? Ini kerana alas meja ini apabila terkena air, ia akan menonjolkan bentuk-bentuk yang menarik yang mana tidak kelihatan jika tiada air yang tumpah dan seterusnya membuatkan ia kelihatan seperti tiada kekotoran yang berlaku bahkan menjadi lebih menarik. Kinda creative isn't? But its only a prototype and not yet in commercial product. Kena lah tunggu sikit masa lagi bilamana menumpahkan air diatas meja akan menjadi satu kebiasaan. lol!Love Locks - Fenomena Melekatkan Kunci Mangga Yang Berkembang Pesat Di Eropah

awww..so sweet

Pasti anda semua tertanya-tanya, apakah fenomena Love Locks itu? Ianya adalah satu trend yang mana setiap pasangan bercinta akan melekatkan sebuah kunci mangga yang tertulis nama mereka berdua di sesuatu tempat contohnya seperti di pagar besi, jambatan, dan lain-lain bagi melambangkan tanda cinta mereka. Fenomena ini sememangnya sedang menjadi trend dibandar-bandar di Eropah. Di Jerman pula, pasangan bercinta disana akan melekatkan love locks tersebut di sebuah jambatan yang bernama Hohenzollernbruecke, yang berada di Cologne. Jika melalui jambatan tersebut, anda akan melihat ribuan Love Locks yang terlekat di sepanjang pagar yang terdapat distu. 

Ianya sebenarnya adalah suatu perbuatan vandalisme dan pernah seorang operator jambatan itu ingin membuang love locks tersebut, namun niat beliau dibatalkan atas bantahan orang ramai yang akhirnya menjadi fenomena untuk melekatkan mangga kunci tersebut. Walaupun tidak diketahui asal usul permulaan kegiatan ini, tapi ianya dipercayai telah lama wujud dan berasal dari Itali. Fenomena ini bakal merebak keseuluruh dunia dan sikit masa saja lagi untuk sampai ke Malaysia. Jika anda sudah berkahwin, maka boleh lah anda melekatkan love locks ini di pagar rumah korang. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang love locks ini, bolehlah ke Wikipedia. Enjoy!