nuffnang ads

Friday, July 29, 2011

Dialog Yang Paling DUMBASS

"RROWHR RULE!!!!"Superhero Dan Supervillian Tua Versi Donald Soffritti Yang Paling Lucu

"Old MacDonald had a farm ee i ee i fffffuuuuuuuuuu!!!"

Suatu ketika dahulu mereka ni memang power, lincah, pantas dan cekap tapi pernah tak korang semua bayangkan macam mana la agaknya superhero dan supervillian ni bila mereka dah tua? Seorang kartunis yang berasal dari Itali, Donald Soffritti telah melukiskan gambaran yang melucukan apabila mereka dah tua. Untuk melihat hasil kerja beliau yang lain, korang semua boleh pergi ke donaldsoffritti.blogspotENJOY!!! 

Kayu Pemukul Baseball Yang Paling FAIL

After they saw it comes, they said, 'ffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!'


Himpunan baseball bat yang paling fail, enjoy!
Fotografi Sebelum Dan Selepas Jogging Yang Paling COOL

What? That is my face?


Seorang jurugambar, Sacha Goldberger, telah membuka studio gambar sementara di Bois de Boulogne, sebuah taman berdekatan dengan Paris dan telah meminta mereka yang baru atau setelah jogging untuk diambil gambar mereka didalam keadaan berpeluh. Seminggu kemudian, Sacha memanggil mereka yang telah sudi bergambar sebelum ini supaya datang ke studio sebenar beliau dengan mengenakan pakaian yang terbaik mereka untuk sesi penggambaran sekali lagi. Dengan menggunakan pencahayaan dan pose yang sama seperti sebelum ini, akhirnya perbandingan seseorang sebelum dan selepas mereka jogging, telah dapat dihasilkan. Enjoy!
Gambaran Tokyo Dilanda Bencana Yang Paling DAHSYAT

Creepy ilustrastion


Apakah yang akan terjadi kepada bandar Tokyo jika suatu hari nanti dilanda suatu kemusnahan yang hebat? Gambaran yang dahsyat ini kamu boleh lihat melalui karya ilustrasi oleh Tokyo Ganso yang meletakkan imiginasi beliau ke tahap yang paling maksimum untuk menghasilkan gambaran beberapa tahun selepas bandar Tokyo dilanda malapetaka. Enjoy!