nuffnang ads

Thursday, August 11, 2011

Festival Berenang Di Atas Patung Seks Yang Paling DUMBASS (NSFW)

Ini tersangat tahi suci!

Lebih dari 800 peserta telah 'mendayung' patung seks diatas sungai Vuoska yang deras, 90 km dari St Petersburg, Rusia, ketika festival Buble Baba Challenge diadakan. Ianya adalah festival yang agak pelik tetapi popular di Rusia. Sesiapa sahaja yang berumur 16 tahun keatas, tidak kira lelaki dan perempuan adalah dibenarkan untuk mengambil bahagian didalam perlumbaan ini. Apa yang mereka perlukan untuk berenang melalui sungai Vuoska yang deras itu hanyalah sebuah patung seks 'boleh tiup' yang diperbuat daripada plastik dan perlu bertahan di atas sungai itu sekurang-kurangnya dalam masa tiga minit lebih.

Festival ini diasas dan diorganisasikan oleh Dmitry Bulawinov pada tahun 2003 dan dijalankan pada setiap tahun dengan jayanya. Perkataan "Baba" adalah dari bahasa rusia yang bermaksud "wanita kampung", dan boleh juga digunakan didalam terma seks. Idea asal kepada perlumbaan pelik ini terbit dari mereka-mereka yang 'kegersangan' selepas berparti hingga mabuk dan menggunakan patung seks bagi melempiaskan nafsu mereka. Memandangkan patung seks yang kebiasaannya dibawa mereka yang 'keseorangan selamanya' ketika berkhemah, adalah sangat mudah untuk terapung didalam air, maka dari situ idea ini tercetus. Lihat sahajalah muka 'kegairahan' mereka-mereka yang menyertai perlumbaan ini dibawah. Sudah pasti menceritakan sepenuhnya sejarah penciptaan festival ini.





















6 comments:

momoe love said...

diorang niyh da kurang kerja ke??
tak senon0h toi mereka niyhhh... atoyaiii

Aishah Amira said...

eah nape dorang sanggup wat camtu ? kalau menang dpt hadiah gempak ker ? ahaha . sedih nyer tengok manusia zaman sekarang ni . hmmm ... T_____T

shafiqabdshukor said...

pelik..pelik..

AKU LELAKI said...

ri ni pakai patung seks...nanti2...wat seks sambil berenang kot...makin plik ku ..hahaahahha

si para para said...

tak paham aku orang putih ni..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ni ke dikatakan bangsa yang maju...