nuffnang ads

Wednesday, September 21, 2011

Evolusi Rambut Wanita Dalam Masa 4 Minit Yang Paling COOL

Women, Y U So Mystery?

Cool! mari kita lihat video yang memaparkan evolusi rambut wanita dari zaman dulu hingga sekarang yang meliputi berbagai jenis gaya rambut dari berbagai kaum, tamadun, agama dan budaya dari seluruh dunia hanya dalam masa 4 minit! Enjoy!

Sumber: Youtube Via Maxronanldo

10 Iklan Penyedut Hampagas Yang Paling KREATIF

Vision without action is merely a dream, action without vision just passes the time, vision with action can change the world!Superhero Fetuses - Gambaran Superhero Semasa Mereka Masih Bayi Yang Paling COOL

Dang, this is not right!

Alexandre Nicolas adalah seorang pereka dari Perancis telah menghasilkan beberapa patung fetus/embrio/bayi superhero-superhero terkenal. Dengan berbekaskan kristal sintetik, 'bayi-bayi hebat' ini dipertontonkan di Hey! Modern Art & Pop Culture yang bakal berlangsung pada 4 mac, 2012 di Muzium Halle Saint-Pierre di Pari, Perancis. Ianya memang cool tetapi bagi aku ianya tidak bertepatan dengan 'fakta sebenar' kebanyakan superhero-superhero tersebut kerana mereka semua lahir dalam keadaan normal sehinggalah mereka ditimpa kecelakaan dan seterusnya mendapat kuasa istimewa. Walaubagaimanapun, patung sebegini memang cool, Enjoy!