nuffnang ads

Wednesday, March 23, 2011

IQ TEST

Korang Rasa korang bijak?? IQ korang tinggi?? Meh sini jawab semua soalan dibawah ni.. Kalau jawapan korang betul tanpa melihat jawapan, maka anda adalah 'the next Einstein'..
Untuk jawapan, sila 'Baca Lagi'


Signboard Tandas Yang Paling Kreatif

Himpunan Koleksi Signboard Tandas yang unik dan kreatif di seluruh dunia...Enjoy!!Presiden Obama, Isteri dan Pemilik Restoran Suatu malam, Presiden Obama dan Isterinya, Michelle memutuskan untuk melakukan sesuatu yang mereka jarang lakukan iaitu pergi makan malam santai di sebuah restoran yang tidak terlalu mewah.

Ketika merka sedang duduk, pemilik restoran bertanya kepada pengawal peribadi Presiden untuk meminta kebenaran untuk bercakap dengan First Lady secara peribadi. Kemudian, setelah mendapat kebenaran, pemilik restoran bercakap dengan Michelle.

Selepas itu, Presiden Obama kemudian bertanya kepada Michelle kenapa pemilik restoran tersebut ingin bercakap dengannya, lalu Michelle menjawab bahawa ketika beliau masih muda remaja dia sangat mencintai pemilik restoran tersebut.

Presiden Obama kemudian berkata, "Oh, jadi jika awak berkahwin dengannya, awak akan menjadi pemilik restoran indah ini." Michelle membalas dengan selamba, "Tidak, jika saya berkahwin dengannya, sekarang ni dia yang akan menjadi Presiden."Kredit kepada: Jemi


Sumber: 24 x 7 interesting Facts