nuffnang ads

Sunday, May 29, 2011

Topi Daripada Rambut Yang Paling DUMBASS

WTF?!! Apekah ini?



Restoran Didalam Pesawat Lama Yang Paling RARE

Fuhh...Sebuah restoran telah dibina di dalam sebuah pesawat lama Soviet. Ia merupakan idea kreatif dan Rare yang banyak menarik pengunjung untuk menikmati makanan disitu. Keseluruhan bahagian dalam telah diubahsuai kepada restoran dan bahagian luar juga tidak terkecuali dijadikan tempat uuntuk meluaskan kawasan restoran tersebut.. Jikalau anda berminat untuk menikmati makanan di situ, bolehlah ke Zurich, Switzerland. Enjoy!!



Monday, May 23, 2011

Manipulasi 'Quotes' Yang Paling LUCU

The white sentences are the real quotes, and the red one represent the manipulation....HILARIOUS!! Enjoy....



Sunday, May 22, 2011

Design 'High Heels' Yang Paling KREATIF

Bagi aku, wanita yang pakai kasut tumit tinggi memang seksi..Dah macam2 rekaan menarik kasut tumit tinggi telah direka tetapi rekaan Kobi Levy ini tersangatlah kreatif..Ianya sememangnya lain dari yang lain dan kadang-kadang nampak agak pelik..

Dibawah adalah antara rekaan-rekaan kasut tumit tinggi oleh Kobi Levy yang paling KREATIF. Enjoy!!



10 Fakta Menarik Tentang Makanan (Infographic)

Nice Info, Enjoy!!


Personaliti Dari Gaya Misai Yang Paling LUCU

Sesiapa yang mempunyai jambang dan ingin mencukurnya, dibawah adalah gaya-gaya yang mungkin menarik minat anda. Just forget the faces, i know its nightmares...LOL!!



Saturday, May 21, 2011

Sejarah Ringkas Amerika (Komik)

Taknak cakap banyak...Enjoy!!



Manipulasi Makanan Yang Paling KREATIF

Taktau nak cakap ape dah..Yang penting semua ini adalah sangat KREATIF. Enjoy!!



Kesalahan Fox News (U.S) Yang Paling FAIL

DAMN THIS IS LOL!!!!



And Obama is very2 Upset..LOL!!



Friday, May 20, 2011

10 Negara Dengan Jumlah Ketenteraan Yang Paling Besar Di Dunia

Pada zaman sekarang, semua negara sedang berlumba-lumba mengumpul jumlah ketenteraan yang besar bagi persediaan sebarang kemungkinan untuk menghadapi peperangan..Negara kita juga tidak ketinggalan dalam usaha merekruit sebanyak mungkin tentera baru.

Dibawah adalah senarai negara yang mempunyai jumlah kententeraan yang paling besar didunia. Enjoy!


TURKI



PAKISTAN



Kad Pengenalan, Kad Pelajar Yang Paling FAIL

hukhuk, hahahahahahahahaha......


Thursday, May 19, 2011

CANON VS NIKON (infographic)

Bagi photographer sekalian, ini adalah infografik yang menarik untuk anda semua!! Enjoy!!


Penggunaan Istilah 'Freedom Of Speech' Yang Paling SARKASTIK

yeah i know this is lame, but this is true....many people who hate this religion would say this... What's the real meaning of 'Freedom Of Speech' to you anyway??





Design Barcode Yang Paling KREATIF

Yeah, sememangnya rekaan2 kreatif ni berasal dari Jepun. No Wonder. Dari barcode yang biasa kita tengok 'plain as paper' telah menjadi sesuatu yang sangat cool dapat kat orang jepun ni. Enjoy!



Wednesday, May 18, 2011

Kecederaan Ahli Sukan Yang Paling DAHSYAT

Koleksi gambar2 ahli sukan yang mengalami kecederaan yang agak teruk ketika sedang bertanding. Kepada yang lemah semangat, anda dinasihatkan supaya tidak melihat gambar2 dibawah kerana terdapat gambar ngeri yang mungkin mengganggu jiwa anda.

Let's break some bones!!



Pistol 'SPY' yang Paling GENIUS

Wow, this is the real stuffs of James Bond. I wish i can get one of those genius little gun.. Deadly nice!!


Lock key Caplock pistol. Europe. 19th c. 9mm caliber.


Tuesday, May 17, 2011

Poster Filem Terbaru Hollywood Yang Paling LUCU

Wahahaha...This is hilarious!! Papehalpun, aku tak sabar nak tengok Cowboy & Aliens tu..Enjoy!



Dunia Miniatur Yang Paling AWESOME

This is AWESOME!! I wish i could have all this at my home..and 'shrink' myself into that...Enjoy!!



Berapa Banyak Duit Yang Kita Habiskan Ketika 'DATING' (infographic)

i haven't feel the real 'heaven' of dating beside of losing all my hard earned money.. Sigh!!


Monday, May 16, 2011

Tempat Kencing Yang Paling DUMBASS

Sekarang ni tempat nak melepaskan hajat boleh dijadikan 'seni' dan kadang-kadang dijadikan tempat untuk 'menyindir'.dan ada juga sesetengahnya direka khas oleh pereka yang terkenal .Tak percaya, jom tengok gambar2 dibawah ni....



Kotak Rokok Yang Paling KREATIF

This kind of 'rokok' that i looking for... GOTCHA!!!