nuffnang ads

Thursday, April 21, 2011

Apabila Buah Dada Dijadikan Sebagai 'Berus Lukisan'

Bagi seorang artis pelik Kira Ayn Varszegi yang berusia 35 tahun dan berasal dari Connecticut, US, beliau telah menggunakan Buah dada beliau yang besaiz gedabak (38DD) untuk dijadikan sebagai 'berus' kepada setiap lukisan beliau...WTF?!

Beliau telah mulakan hasil seni sebegini sejak tahun 2001 lagi dan telah menghasilkan ribuan lukisan untuk dijual kepada pelanggan melalui internet. Laporan mengatakan lukisannya boleh mencecah harga lebih dari $527 US dolar.

Dalam satu sidang media, beliau berkata: 'Hasil seni saya pasti mengukirkan senyuman yang lebih dari beberapa senyuman sahaja.Saya akan menggantungkan hasil seni saya di dinding. saya tidak memikirkan apakah yang difikirkan oleh artis lain dan apa yang dikehendaki oleh galeri seni.' 

Mari kita lihat serba sedikit cara-cara beliau menghasilkan lukisan dengan menggunakan buah dada beliau melalui video dibawah. Untuk para lelaki, sila kosongkan minda anda, ok? 
Jika anda berminat dengan hasil seni beliau dan ingin membelinya, boleh beli disini

p.s: The only nice thing about being imperfect is the joy it brings to others.Sumber: asylum, Google, Turtle Kiss & The Sun

3 comments:

ctok^_^chan said...

abstrak gile! cantik~ *abaikan cara die melukis hahaha

IftiMonstaa said...

im just curious. how the hell she do that? O.o

Wibowo, Thomas Tri said...

keren
http://wibowothomas.blogspot.com/