nuffnang ads

Saturday, March 26, 2011

From Fat Ugly Smuck To the beautiful Hot Slim Princess

Ini adalah khabar gembira buat all the FATTERS all around the world. Usah khuatir, anda semua masih mempunyai peluang untuk kurus. Buktinya anda boleh lihat kepada Harriet Jenkins, 25, berat 165 kg. Tapi itu dulu, sekarang dah lain. Sejak dia menyertai satu 'slimming group' dan 18 bulan kemudian hasilnya amat mengaggumkan, beliau telah berjaya mengurangkan berat badannya sebanyak 90 kg (161 paun) dan dia juga telah menerima anugerah 'SLIMMING WORLD'S WOMAN OF THE YEAR'. Maka, janganlah anda semua kecewa kerana menjadi gemuk, anda semua berpeluang untuk menjadi kurus semula (Join je la 'the biggest loser' hahaha)...Enjoy!!






















Kredit kepada: Jemi

4 comments:

sha said...

Phewit..

Dia dah mmg cantik walau semasa gemuk..

pergh, banyak dia hilang kg tu. mcam org baru jer.

Khai said...

Mak aii..
mmg dah cantik pun dia tu
bila kurus, hot pulak.

mama hani said...

pembakar semangat...

s.u.h.a said...

faint. she's hot. nak kurus jugak :(