nuffnang ads

Monday, March 21, 2011

This Is Why Rebecca Black Becomes So Famous!!

Rebecaa Black telah menjadi fenomena diseluruh dunia baru-baru ini. Enjin carian google juga telah mencatatkan ribuan bahkan jutaan carian melibatkan 'rebecca black' ini. Di twitter juga perbualan terhadapnya masih belum reda. Mengapakah beliau menjadi begitu 'Famous' ? Pertama sekali, mari kita lihat dulu klip video yang telah dinyanyikan olehnya yang telah menyebabkan beliau terkenal serta merta...check this out...


video


Dan dibawah ini adalah antara sebab beliau menjadi 'fenomena' ketika ini selain krisis di Libya dan tsunami di Jepun..















p.s: Ape kate korang pulak?


Sumber: Google, Twitter, Youtube

5 comments:

Abang Zam said...

senggama minda aku tgk video die..memang suck

Anikimaro said...

kene kuatka iman kalo nak tengok vid ni...kalo tak, kumpul dosa cursing je la...hahahha

azrijohan said...

damn..x sdp

http://azrijohan.blogspot.com/

Anonymous said...

koi xpat dgar elok2.. lappy koi jem.. =,=

Syukri Mohtar said...

seriously video dye bagus untuk budak tadika yang nak belajar hari-hari dlm smggu..tapi salute keberanian dye utk menyanyikn lagu tu.. =]